Bilete la concertul Jose Carreras la Timisoara
Concert Info - Concert Info

Biletele se distribuie de către Eventim.ro, prin sistemul online de vânzare, la adresa www.eventim.ro, de asemeni prin reţeaua de magazine Carrefour Voiaj şi Germanos din toată ţara, precum şi prin alte puncte de vânzare directă.

Primul punct de vânzare directă şi de informare a publicului despre eveniment este Infocentrul Turistic din Timişoara, str. Alba Iulia, dupa programul: luni-vineri 10 - 18, iar sambata de la 11 la 15. Locaţia a fost pusă la dispoziţia evenimentului de către Primăria Timişoara.

La masă cu Carreras

O premieră în istoria megaevenimentelor artistice la Timişoara o constituie Cina festivă cu maestrul Jose Carreras, care va avea loc la Yacht Club Timişoara.

Doar 100 de admiratori vor putea participa la Cina cu Maestrul: acesta este numărul biletelor speciale puse în vânzare la preţul de 800 de lei, tarif în care sunt incluse accesul şi parcarea VIP, locurile VIP la concert şi locurile la cina festivă.

Beneficiile obţinute în urma Concertului Jose Carreras vor fi 100% destinate altor proiecte culturale şi caritabile, realizate de Asociaţia Culturală Arte Factum.

Garanţi ai realizării acestei componente cultural-filantropice a proiectului vor fi Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim - Cavaleri de Malta, Federaţia Prioratelor Autonome şi Asociaţia Timisensis Timişoara.

În acest context, avem confirmarea participării, ca oaspeţi de onoare la Concertul Jose Carreras la Timişoara, a primului-ministru al Guvernului Statului Cavaleresc al Ordinului Suveran Sfantul Ioan de Ierusalim, Cavaleri de Malta, Federaţia Prioratelor Autonome, Prof. Dr. Sir George Popper, împreună cu soţia Domniei Sale, Lady Anna Popper.

Ştrandul va fi special amenajat

Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestui eveniment pentru Timişoara este reabilitarea şi relansarea în circuitul artistic al unui spaţiu de mare frumuseţe al oraşului: Ştrandul Tineretului. El va fi reamenajat special pentru acest concert, prin efortul Primăriei Timişoara şi al organizatorilor evenimentului: vor fi cumpărate noi scaune, va fi shimbată scena, reorganizate căile de acces, ameliorate parcările etc.

Pentru a asigura un flux constant de informaţii referitoare la Concertul Jose Carreras la Timişoara, lansăm site-ul special creat pentru acest eveniment, cu adresa www.carreras-tm.ro.

Eveniment organizat de

Primaria Timisoara - Concert Carreras Timisoara

Consiliul Local şi Primăria Timişoara,

Teatru Maghiar - Carreras in concert Timisoara 20 iulie 2008

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely

Asociatia Culturala Arte Factum. Carreras in Concert. Timisoara

şi Asociaţia Culturală Arte Factum

Sub patronajul primarului Municipiului Timişoara, domnul Gheorghe Ciuhandu

În parteneriat cu

Filarmonica Banatul Timisoara - partener concert carreras timisoara

Filarmonica Banatul

Casa de Cultura Timisoara - partener concert carreras timisoara

şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara

Sponsori:

Forneti Romania - Master Sponsor Carreras in concert Timisoara

Compania Fornetti România,

OTP Bank - sponsor Carreras in concert Timisoara

OTB Bank România,

MOL Romania - sponsor Carerras in Concert Timisoara

Compania Mol România

Cu contribuţia domnului Emil Cristescu, membru fondator al Fundaţiei Pro Opera, preşedinte fondator al Asociaţiei ProFilarmonia.

Susţinători:

Sustinator Concert Carreras in Timisoara

Sustinator Concert Carreras in Timisoara 20 iulie 2008

şi Asociaţia Timisensis Timişoara

concert timisoara, bilete carreras, bilete concert carreras, concert carreras, concert carreras timisoara, concert carreras romania