Aproape 8.000 de bilete pentru concertul lui Jose Carreras la Timişoara
Presa - Presa

Aproape opt mii de bilete pentru concertul pe care tenorul Jose Carreras îl va susţine la Timişoara, în luna iulie, au fost puse, luni, în vânzare, transmite corespondentul NewsIn.

Biletele pentru concertul simfonic în aer liber al tenorului Jose Carreras costă diferenţiat, între 100 şi 200 de lei, pe patru categorii, cu următoarele preţuri: 800 lei, 200 lei, 150 lei, 120 lei şi 100 lei.

“Punem în vânzare fix 7.964 de bilete, cu preţuri între 100 şi 200 de lei, iar, ca o premieră, am pus în vânzare o sută de bilete VIP a câte 800 de lei, tarif în care sunt incluse accesul şi parcarea VIP, locurile VIP la concert şi locurile la cină festivă, întrucât cei 100 care îşi cumpără bilete vor putea participa la o cină festivă cu maestrul Jose Carreras, la Yacht Club Timişoara”, a declarat luni Attila Balazs, directorul Teatrului Maghiar din Timişoara, care face parte din echipa de organizatori, care a adăugat că Jose Carreras la cânta alături de o soprană din Spania şi alături de Carmen Gurban, soprană a României şi va fi acompaniat de instrumentiştii Filarmonicii Banatul din Timişoara.

“Vom încerca să vindem bilete şi în Ungaria şi în Serbia, în localitatile apropiate de graniţă. Nu ne-am gândit la un număr de bilete, în funcţie de cerere”, au mai spus organizatorii.

26 Mai 2008,
Cotidianul

concert timisoara, carreras in romania, bilete carreras, Jose Carreras in Romania