Bilete la concertul José Carreras
Presa - Presa

Începând de astăzi de la ora 14, s-au pus în vânzare biletele pentru concertul José Carreras, care va fi în 20 iulie, de la ora 20 la Ştrandul Tineretului din Timişoara.

Este singurul concert al maestrului în România şi în Europa de Est în acest an, fiind astfel un eveniment concertistic de excepţie. Organizatori sunt Consiliul Local al Municipiului Timişoara, Primăria Municipiului Timişoara, Teatrul Maghiar de Stat şi Asociaţia Culturală Arte Factum, sub patronajul primarului municipiului Timişoara, Gheorghe Ciuhandu.

Pentru acest concert, care va fi evenimentul muzical al anului, municipalitatea a alocat 600 000 de lei. La această sumă se adaugă sponsorizări, costul estimativ fiind de jumătate de milion de euro. Este, totodată, un eveniment caritabil, deoarece orice profit va rezulta va fi destinat unor scopuri filantropice, obiectiv garantat de Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim-Cavaleri de Malta, care girează proiectul.

Biletele sunt în număr de 7964, pe mai multe categorii: VIP-800 de lei(cuprinde acces şi parcare VIP, plus cina cu maestrul Carreras la Yacht Club), categoria 1-Platină-200 de lei, categoria 2 Gold-150 de lei, categoria 3 Silver-120 de lei, categoria 4- Bronz-100 de lei.

Biletele se găsesc la Infocentrul Turistic al Primăriei de pe strada Alba Iulia de luni pînă vineri inclusiv între orele 12-18 şi sâmbăta între orele 12-17, la Eventim.ro, prin sistem-ul online de vânzare, la adresa www.eventim.ro, prin reţeaua de magazine Carrefour Voiaj şi Germanos din toată ţara. De asemenea, au fost solicitate bilete şi de agenţii din Ungaria şi chiar Serbia. Aşadar, vor fi solicitări de bilete şi din alte părţi, de aceea este utilă o informare rapidă a timişorenilor.

Viceprimarul Adrian Orza a declarat că se vor face amenajările necesare la Ştrandul Tineretului şi face apel la timişoreni să apeleze la transportul în comun, care va fi suplimentat, pentru a nu crea blocaje în trafic.

Informaţii se pot obţine de pe site-ul oficial al evenimentului: www.carreras-tm.ro.


Biroul de relaţii publice
al Primariei Timisoara,
26.05.2008

concert timisoara, carreras in romania, bilete carreras, Jose Carreras in Romania