Jose Carreras, concertul anului la Timişoara
Presa - Presa

TIMIŞOARA - Celebrul tenor Jose Carreras va încânta opt mii de timişoreni!

Jose Carreras, concertul anului la Timişoara. Evenimentul muzical al anului la Timişoara, concertul celebrului tenor Jose Carreras, programat pentru 20 iulie, la Ştrandul Tineretului, se anunţă a fi unul de excepţie.
De azi, fanii muzicii clasice pot să-şi procure bilete la spectacol. Organizatorii şi autorităţile locale promit că spectatorii vor beneficia de condiţii deosebite la locul concertului.

Primăria Timişoara va avea grijă ca, în ziua evenimentului, de la Fântâna Punctelor Cardinale să plece, înspre Ştrandul Tineretului, din două în două minute, curse speciale de autobuz. În plus, o sută de timişoreni cu dare de mână, care îşi vor putea permite achiziţionarea de bilete la secţiunea VIP, vor avea şansa de a lua cina cu maestrul Carreras, la un restaurant din oraş.

Toate beneficiile rezultate în urma vânzării de bilete vor fi folosite în scopuri caritabile sau culturale, prin intermediul Asociaţiei Culturale Arte Factum. Eforturile municipalităţii, care a alocat suma de 600.000 de lei pentru organizarea spectacolului, se vor canaliza şi spre Ştrandul Tineretului. Aici vor fi schimbate scaunele, scena va avea o cu totul altă faţă, parcările vor fi reamenajate, iar căile de acces vor fi reabilitate.

Preţul biletelor la spectacolul Jose Carreras:
Categoria VIP - 800 lei
Categoria I - 200 lei
Categoria a II-a - 150 lei
Categoria a III-a - 120 lei
Categoria a IV-a - 100 lei

tion, 26.05.2008

concert timisoara, carreras in romania, bilete carreras, Jose Carreras in Romania