800 de lei – cină şi spectacol cu Jose Carreras
Presa - Presa

Timişoara Superofertă culturală
800 de lei este preţul care-ţi asigură o cină cu Jose Carreras, locul cel mai bun la concertul pe care tenorul spaniol îl va susţine, luna viitoare, la Timişoara plus acces şi parcare VIP la spectacol. Locaţia aleasă de organizatori pentru cina cu Carreras este elegantul Yacht Club aflat pe malul Begăi, în centrul oraşului. Numărul biletelor de acest fel este de doar o sută şi au fost puse în vânzare alături de celelalte 7864 de tichete ale căror preţuri variază într 100 şi 200 de lei.

Preţul biletelor este destul de mic deoarece Consiliul Local a alocat pentru eveniment 600.000 lei. Biletele vor putea fi cumpărate atât pe internet – www.eventim.ro, cât şi la punctele de vânzare directă din ţară.

De asemenea, evenimentul va fi promovat în Ungaria şi Serbia. Concertul va avea loc pe 20 iulie la ştrandul Tineretului, unde anul trecut a concertat şi Julio Iglesias, şi este singurul pe care artistul îl va susţine anul acesta în Europa de Est. Tenorul va fi acompaniat de Filarmonica Banatul din Timişoara, iar în spectacol va exista un moment special în care va concerta alături de soprana din Cluj-Napoca Carmen Gurban. Profitul obţinut în urma concertului susţinut de Jose Carreras va fi folosit pentru alte proiecte culturale şi caritabile. Costurile estimate până acum sunt de aproximativ 500.000 de euro.

Dragoş BOŢA, 27 MAI 2008
gândul

concert timisoara, carreras in romania, bilete carreras, Jose Carreras in Romania