Jose Carreras, la Timisoara, pe 20 iulie!
Presa - Presa

Unul dintre cei mai cunoscuti tenori ai lumii vine in Romania, pentru un concert sustinut la Timisoara.

Tenorul a debutat in anul 1970 cu rolul Ismael, in “Nabuco” de Verdi. Repertoriul sau include 60 de opera, cu o discografie de peste 150 de inregistrari. De-a lungul timpului, Jose Carreras a colaborat cu unii dintre cei mai renumiti dirijori ai lumii, printre care Herbert von Karajan, Claudio Abbado, si Ricardo Muti. Notorietatea sa i-a adus colaborari si cu regizori de renume, precum Franco Zeffirelli, Jean Pierre Ponnelle sau Giorgio Strehler.

Biletele la concertul pe care Jose Carreras il va sustine la Timisoara s-au pus deja in vanzare, pretul unui bilet fiind cuprins intre 100-800 de RON, in functie de categoria aleasa. Numarul acestora este limitat, acesta fiind de 7964.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa il vedeti live pe unul dintre cei mai mari tenori ai lumii, grabiti-va sa va achizitionati din timp un bilet!

Spectacolul pe care Jose Carreras il va sustine in Romania va fi unul de exceptie si va reprezenta cu siguranta un eveniment memorabil pentru iubitorii muzicii de calitate! C.M.I.

Romania Timisoara Carreras In Concert

antena1, 2008-06-05, Sursa Foto: www.peterbrightman.com