Organizatorii concertului de la Timişoara cu Jose Carreras au suplimentat numărul de bilete VIP
Presa - Presa

Organizatorii concertului pe care Jose Carreras îl va susţine în 20 iulie la Timişoara au suplimentat numărul biletelor pentru cei care au inclus în preţul tichetului şi cina de după eveniment, alături de tenor, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit primului raport de vânzare realizat de pentru Asociaţia Culturală Arte Factum, cele mai bine vândute bilete sunt cele de VIP, de 800 lei, şi cele de la categoria Platină, de 200 lei.“Întrucât cererea de a lua cina în compania tenorului Jose Carreras, după concertul de la Timişoara, a fost mult mai mare decât oferta, organizatorii au decis suplimentarea biletelor la categoria VIP, cu încă 50 de locuri, pe locurile cu cea mai mare vizibilitate, şi în al căror preţ de 800 lei este inclusă şi o cină la Yacht Club Timişoara. Tot în preţul biletelor din categoria VIP este inclusă şi parcarea pe locurile VIP”, a declarat Adriana Nica, din partea organizatorilor.

Biletele pentru concertul simfonic în aer liber al tenorului Jose Carreras costă diferenţiat, între 100 şi 200 de lei, pe patru categorii, cu următoarele preţuri: 800 lei, 200 lei, 150 lei, 120 lei şi 100 lei. Iniţial au fost puse în vânzare 7.964 de bilete.

Jose Carreras la cânta alături de o soprană din Spania şi alături de Carmen Gurban, soprană a României şi va fi acompaniat de instrumentiştii Filarmonicii Banatul din Timişoara.


13 Iun 2008, Cotidianul