Interzis fumatul langa Carreras!
Presa - Presa

Miercuri, 16 07 2008, 08:44

carreras-jose 12

Avionul privat care il va aduce pe Jose Carreras in orasul nostru va ateriza pe Aeroportul International din Timisoara  sambata, 19 iulie, la ora 12,45 impreuna cu celebrul tenor spaniol va veni si nepotul sau, dirijorul David Gimenez Carreras.

Cele doua celebritati ale scenei muzicale mondiale vor fi intampinate la scara avionului de personalitati ale urbei, intre care maestrul Corneliu Murgu, directorul Operei timisorene, vechi coleg de scena si bun prieten cu Jose Carreras, precum si de directorul Teatrului Maghiar, actorul Balazs Attila.

Jose Carreras va concerta la strandul Tineretului din Timisoara in 20 iulie, la ora 20, evenimentul avand drept principal organizator Primaria municipiului. Printre conditiile impuse de staff-ul  lui Jose Carreras se numara si o interdictie   categorica: in nici un spatiu in care se afla celebrul artist, fie el aeroport, hotel sau sena, nu se fumeaza! Informatii despre concert si situatia biletelor se pot afla la Infocentrul Turistic de pe str. Alba Iulia sau pe www.carreras.ro.