Joey DeMaio, impreuna cu alti Cavaleri de Malta, vine la Timisoara sa-l asculte pe Carreras
Presa - Presa

Joi, 17 07 2008, 19:48
Simona Donici

Basistul Joey DeMaio, fondatorul fulminantei trupe rock Manowar,  a decis sa vina la Timisoara, special pentru a-l asculta pe Jose Carreras in concertul pe care celebrul tenor spaniol il va sustine duminica, 20 iulie, de la ora 20, la strandul Tineretului.

cavalerii.jpg

Cu adevarat o legenda rock, Manowar  a fost, alaturi de Deep Purple sau Metallica,  o formatie deschizatoare de drumuri in istoria muzicii. Trupa exista de 28 de ani. Ea a fost infiintata in 1980 de Joey DeMaio si Ross the Boss si a devenit in timp un standard al muzicii metalice, o formatie cu milioane de admiratori care stiu ca Manowar canta pentru fani, nu pentru bani.

La Timisoara, Joey DeMaio va sosi ca membru al delegatiei oficiale a Ordinului Suveran  Sfantul Ioan de Ierusalim - Cavaleri de Malta, Federatia Prioratelor Autonome, alaturi de primul ministru al acestuia, Sir George Popper si de alte inalte oficialitati ale ordinului cavaleresc. Iar asta, pentru ca  Sir Joey DeMaio, basistul Manowar, este ministru al tineretului in guvernul cavaleresc.

Faimoasa pentru spiritul razboinic al muzicii sale, trupa Manowar si-a intitulat cel mai nou album, aparut in 2007, Gods of  War Live. Daca in concerte poarta geci de piele si intreg arsenalul “metalistilor”, in afara scenei, Sir  Joey DeMaio are impecabila morga a unul lord englez. Ordinul Suveran al Cavalerilor de Malta ii va decerna tenorului Jose Carreras cea mai inalta distinctie a sa, pentru cariera artistica si opera filantropica.