Jose Carreras a ajuns la Timişoara
Presa - PresaJose Carreras a ajuns la Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Jose Carreras a ajuns la Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

TIMIŞOARA / 15:36, 19.07.2008

Tenorul Jose Carreras a ajuns, sâmbătă după prânz, la Timişoara, unde va susţine, duminică seara, un concert, şi a declarat că speră să afle mai multe despre acest oraş în cele trei zile cât va dura vizita sa.

Jose Carreras a ajuns, sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara la bordul avionului personal, fiind însoţit de staff-ul său.

Tenorul, îmbrăcat lejer, dar destul de gros pentru temperaturile din Timişoara, a petrecut câteva minute în salonul aeroportului pentru a răspunde, foarte amabil, întrebărilor ziariştilor, deşi consilierii săi spuneau că nu se opreşte niciodată în aeroport pentru a vorbi cu presa.

Jose Carreras a spus că ştie câte ceva despre Timişoara, dar speră să afle mai multe despre acest oraş în cele trei zile cât va dura vizita sa.

El a declarat că nu îşi cunoaşte programul, dar că va rămâne la Timişoara până luni şi că doreşte, în primul rând, să repete pentru concertul de duminică seara.

După câteva minute, el a urcat într-o limuzină şi s-a îndreptat spre un hotel de patru stele, aflat într-o zonă mai retrasă a oraşului, dar destul de aproape de Ştrandul Tineretului, unde va concerta.

Tenorul Jose Carreras va susţine, duminică seară, de la ora 20.00, un concert pe Ştrandul Tineretului din Timişoara.

Potrivit organizatorilor, aproape 80 la sută din cele opt mii de bilete puse în vânzare s-au epuizat.