Bilete multe la Carreras
Presa - Presa
La concertul pe care renumitul tenor Jose Carreras il va sustine in 20 iulie la Timisoara nu vor fi locuri in picioare si se vor pune in vanzare 8 000 de bilete.
josecarreras_narrowweb__300x527,0
Cel putin asa declara, ieri, Attila Balazs, directorul Teatrului Maghiar din Timisoara, unul dintre organizatorii acestui eveniment cultural. Concertul va avea loc la Strandul Tineretului si, dupa cum spune directorul Balazs, este primul pe care Jose Carreras il va sustine in aer liber.

„Publicul va sta pe gradene, in jurul scenei, vor fi 8 000 de locuri si nu vrem sa se stea in picioare, ca la alte concerte. Este un eveniment deosebit, cu atat mai mult cu cat Jose Carreras vine doar la Timisoara, nu merge si in alte orase din tara. Va fi un concert pentru melomani si incercam sa cream o atmosfera potrivita”, a mai declarat Attila Balazs.

Pretul mediu al biletelor va fi de 100 lei, iar conducerea Primariei Timisoara spune ca va pune la dispozitia publicului autobuse speciale, care sa ii duca la Strandul Tineretului, astfel incat sa nu se creeze blocaje din cauza autoturismelor, cum s-a intamplat in cazul altor concerte.

Tenorul Jose Carreras va aduce cu el o soprana si un dirijor, dar va fi acompaniat de Filarmonica Banatul si de inca o soprana romanca.